Hop til hovedindholdet

DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd logo

Reception for Dialogambassadørerne og Future Leaders


Dato og tid

Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 15:30 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 10. oktober 2022 kl. 23:55

Sted

DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd, Scherfigsvej 5, 2100 København DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd
Scherfigsvej 5
2100 København

Reception for Dialogambassadørerne og Future Leaders


Arrangementsbeskrivelse


DUF inviterer sammen med vores partnere, KFUM-Spejderne, Danish Egyptian Dialogue Initiative, WE Center og Les Scout Tunesiens, til reception. Vi skal fejre de flotte resultater og stærke partnerskaber, der er blevet skabt under vores fælles projekt, Youth Culture and Diversity.

Det sker torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 15:30 – 17:30 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 København Ø.

Projektet nærmer sig sin afslutning i sin nuværende form, og vi vil derfor gerne invitere alle, der har haft en relation til partnerskabet og været med til at bygge partnerskabet og projektet op.

Programmet opdateres løbende, men vil blandt andet indeholde taler, paneldebat, kage, bobler og musik. Receptionen kommer til at foregå på engelsk.

Del endelig invitation med kollegaer og andre relevante venner af partnerskabet. Link til Facebook-begivenheden her. Tilmelding senest mandag den 10. oktober 2020.

Om Youth Culture and Diversity

Youth Culture and Diversity projektet har fokus på at fremme unges indflydelse og demokratiske deltagelse i MENA-regionen og bygge bro mellem unge. Projektet består af to programmer: (1) Dialogambassadørerne er et samarbejde mellem DUF, Les Scouts Tunisiens, WE Center i Jordan og DEDI i Egypten, der siden opstarten i 2009 har haft til formål at udvikle effektive metoder til dialog mellem unge i Danmark og unge i den arabiske verden. (2) Future Leaders er et partnerskab mellem KFUM-Spejderne og Les Scouts Tunisiens, der siden 2007 har haft fokus på at videreudvikle den tunesiske spejderorganisation som en platform for unges civile engagement og uddanne unge som demokratiske medborgere.

Youth Culture and Diversity er finansieret af Dansk Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP).

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd
Tlf: +45 39 29 88 88
ms@duf.dk

Kontaktinformation til arrangør

DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd
Tlf: +45 39 29 88 88
ms@duf.dk